tiistai 13. helmikuuta 2018

Netflix and chill

Eilisen Pippurin rokotusten seurauksena otettiin ihan iisii koko loppupäivä, kun neiti oli aavistuksen uninen rankan reissun jälkeen. Selailimpa siinä sitten aikani kuluksi Netflixin valikoimaa ja vastaan tuli 'Stranger things', josta yhden ystävän kanssa on aikoinaan ollut juttua. Itse kuitenkin hieman skeptinen ollut sarjan suhteen, kun kuuli että on aavistuksen skifi-painotteinen... Mutta eipä siinä mitään menetäkään, jos siitä pätkän vilkasee. Lopputulemana 9h putkeen eka kausi eilisen päivän ja illan aikana ja jestas se oli hyvä.
Jos Stephen Kingin kirjoista tykkää niin erittäin todennäköisesti tykkää myös tuosta sarjasta! Pippuri oli ihan parasta katseluseuraa. :D Hänelle maitto uni suurinpiirtein koko illan, joten tämä äiti sai ihan rauhassa ahmia jakson toisensa perään.


Yöllä taisin itsekin nukahtaa, maltoin jättää toisen kauden katsomatta putkeen.

No aamu siinä valkeni, Pippuri oli aavistuksen itkuinen, kun vatsaa väänsi eikä pieru tullut, ja kun oli hyvä olo ja vatsa oli täynnä niin uni maittoi paremmin kuin hyvin.
Siinäpä pohdin sitten vaihtoehtojani:
1. Nousen ylös ja elän normaalia elämää, ehkä olisin voinut siivota huushollin, käyttää koiran lenkillä, tiskata tiskit, pyykätä pyykit, kolata lumet pihalta ja harjata kissan, mikä on pitänyt tehdä jo viikon.
TAI
2. Pistää Stranger things season 2 pyörimään.

Valitsin vaihtoehdon 2.


Ja niin päätysin taas tähän olotilaan.

Sitä seuraa hetki, jolloin tajuaa, että elämältä on hetkellisesti kadonnut pohja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti