perjantai 2. helmikuuta 2018

#materialismionnellisuus

VIHDOIN!
Kaks kuukautta odottelua, ei luulis olevan paha, mutta tiukille otti. Tiistaina soitin lähestulkoon kiukkusena Maskun kalustetaloon, että missä mun sohva ja kikkustuoli. Sieltä vastattiin, että Posti on hakenut ne jo, että jollei parin päivän sisällä kuulu, niin soittele sitten uudestaan. Ja kuin ollakkaan, samana iltana mulle soitetaan kuljetusliikkeestä, että täällä ois sulle sohva ja tuoli tulossa huomisen kuormassa.
Ja nyt saan kirjottaa tätä postausta mun kauniista tuolista, josta ei heti uskois, että siinä on hyvä istua, mutta tää on hyvä!

Se on täydellinen. Nalakin sen tietää.

Ah, mitkä muodot.

Tarvitaan vuoronumerot tähän tuoliin.

Etsin pitkään nojatuolia, mutta kaikki mitä oli tarjolla sellaiseen hintaan minkä voisin pulittaa, olivat niin massiivisia, että ne eivät olisi sopineet meidän kompaktiin olkkariin millään tavalla. Sitten sattumalta huomasin tän Maskun verkkosivuilla. Sen lisäksi, että tää oli siron mallinen, tää oli keinuva malli, mihin rakastuin samontein. Tuo malli vain sai mut epäilemään, että mahtaako siinä olla hyvä istua. Niimpä sitä oli lähdettävä kokeilemaan.
Liikkeessä olikin sitten kivasti 'Osta 2, maksa 1'-päivät. Siitäkös riemu repesi! Meillä on sohva ollut myös etsinnässä pitkän tovin ja meninpä siitä sitten sanomaan myyjälle ääneen. Eipä sieltä sitten pois päästy ennen kuin sopiva sohva oli löytynyt. Ja koska molemmat, sekä sohva että tuoli, kuuluivat tähän kampanjaan, sain tuon tuolin ilmaiseksi.

Tiittii tiittii tittittiii! Sieltä se sohva kurkkii...

SIINÄ on hän! Erittäin passeli soffa tähän tilaan!

Nyt ei tarvitse kisailla parhaasta paikasta sohvalla, kun tilaa on tarpeeksi. Ehkä sitten, kun Pippuri kasvaa, mutta mikä onkaan ihanampaa kuin olla rakkaittensa kanssa samassa mytyssä sohvan nurkassa! 💜

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti